Meewerkstage

Video Content Marketing

Binnen het Security Field Lab is ruimte voor energieke en creatieve stagiair met een passie voor video/foto-content en affiniteit met (cyber)security en sociale veiligheid.

Meewerkstage Video Content Marketing

Binnen het Security Field Lab is ruimte voor energieke en creatieve stagiair met een passie voor video- en foto content en affiniteit met (cyber)security en sociale veiligheid.

Wij bieden je de mogelijkheid om in de praktijk met onze (video-) content marketing aan de slag te gaan doordat je meewerkt en meedenkt bij het opzetten en uitvoeren onze strategie.
We verwachten bijvoorbeeld video’s, infographics, blogs, vlogs en liefst ook een tekstje af en toe. Wij geven je veel ruimte om zelf richting en stijl te kiezen. Zo kun je direct aan de slag met filmen en maken van content voor een project op het gebied van Cybersecurity-awareness! En we hebben diverse andere security gerelateerde projecten.

Jouw vaardigheden:
Je volgt een HBO studie in de richting van marketing, communicatie, commerciële economie, bedrijfskunde MER, social media of journalistiek;
Je werkt zelfstandig, flexibel, zowel op locatie als thuis, nauwkeurig en je bent leergierig;
Je hebt minstens basiskennis van online marketing-strategie en social media;
We zouden het erg tof vinden als de woorden Photoshop, Illustrator, Premiere Pro en/of Indesign je wat zeggen; we verwachten best veel beeldmateriaal namelijk;
Als je ook bijvoorbeeld (amateur)fotograaf bent, ben je onze vrijwel ideale kandidaat!

Jouw leerervaring:
Samen met onze “marketing-man” onderzoek je onze kansen op het gebied van content marketing en hoe we hier het best op kunnen inspelen;
Je gaat content maken met de nadruk op beeld (video/visuals);
Je gaat meehelpen bij onze webinars en live online events.

Jouw vergoeding:
We vragen best veel van je en daar hoort een mooie vergoeding bij:
Als student bij het Security Field Lab krijg je een eigen werkplek (die voldoet aan de COVID-19 / RIVM richtlijnen), een eigen laptop en mobiele telefoon met een vrijwel onbeperkte databundel. Deze databundel kan en mag je gebruiken voor je hotspot als je op locatie/thuis moet werken. Los van de werkplek op het kantoor van SFL krijg je voor de duur van de stage ook een goede monitor, toetsenbord en muis voor je thuis-werkplek.
Maandelijks ontvang je een netto stagevergoeding van € 170,- plus  onkosten- en  reiskostenvergoeding. NB als de Tesla van de zaak beschikbaar is, mag je die natuurlijk af en toe lenen, rijbewijs B is dus handig!

Tijdens jouw stage brengen wij je in contact met diverse netwerk- en businesspartners, wie weet koppelen wij jou aan je toekomstige werkgever!

Ben jij de creatieve marketeer die ons kan helpen? Stuur dan  een korte mail met je motivatie en CV naar Fokko Mellema: fokko@securityfieldlab.nl