Meewerkstage

Video & Content Marketing

Binnen het Security Field Lab is ruimte voor energieke en creatieve stagiair met een passie voor (video-)content en affiniteit met (cyber)security en sociale veiligheid.

Meewerkstage Video & Content Marketing

Binnen het Security Field Lab is ruimte voor energieke en creatieve stagiair met een passie voor (video-)content en affiniteit met (cyber)security en sociale veiligheid.

Wij bieden je de mogelijkheid om in de praktijk met onze (video-) content marketing aan de slag te gaan doordat je meewerkt en meedenkt bij het opzetten en uitvoeren onze strategie.
We verwachten bijvoorbeeld video’s, infographics, blogs, vlogs en artikelen. Wij geven je veel ruimte om zelf richting en stijl te kiezen. Zo ga je direct aan de slag met het schrijven en maken van content voor een op te starten project op het gebied van Cybersecurity-awareness! Daarnaast hebben we diverse andere security gerelateerde projecten.

Jouw vaardigheden:
Je volgt een HBO studie in de richting van marketing, communicatie, commerciële economie, bedrijfskunde MER, social media of journalistiek
Je bent bijna foutloos in de Nederlandse taal
Je werkt zelfstandig, flexibel, veel op locatie/thuis, nauwkeurig en je bent leergierig
Als een journalist-in-de-dop schrijf je wekelijks artikelen o.a. voor ons cybersecurity-project Je moet dus én de doelgroep (mkb’ers) aanspreken én (willen) weten wat er speelt in de (cyber)security-markt.
Je hebt minstens basiskennis van online marketing-strategie en social media
We zouden het erg tof vinden als de woorden Photoshop, Illustrator, Premiere Pro en Indesign je wat zeggen; we verwachten best veel beeldmateriaal namelijk. Als je zelf (amateur)fotograaf bent, ben je onze vrijwel ideale kandidaat!

Een eerder project van ons won een landelijke prijs!

Jouw leerervaring:
Samen met onze “marketing-man” onderzoek je onze kansen op het gebied van content marketing en hoe we hier het best op kunnen inspelen;
Je gaat content maken in de breedste zin van het woord, met de nadruk op beeld (video, visuals & tekst), want we willen graag maximale engagement;
Je bedenkt en maakt updates, posts en beeldmateriaal en plaatst deze op onze social mediakanalen en de website;
Je beheert de marketing / content kalender;
Je gaat meehelpen bij onze online events, zowel in de organisatie, als in de uitvoering.

Jouw vergoeding:
We vragen best veel van je en daar hoort een mooie vergoeding bij:
Als student bij het Security Field Lab krijg je een eigen werkplek (die voldoet aan de COVID-19 / RIVM richtlijnen), een eigen laptop en mobiele telefoon met een vrijwel onbeperkte databundel. Deze databundel kan en mag je gebruiken voor je hotspot als je op locatie/thuis moet werken. Los van de werkplek op het kantoor van SFL krijg je voor de duur van de stage ook een goede monitor, toetsenbord en muis voor je thuis-werkplek.
Maandelijks ontvang je een netto vrijwilligersvergoeding van € 170. Daarnaast is er een onkostenvergoeding en een reiskostenvergoeding voor jou beschikbaar.

Tijdens jouw stage bieden wij jou de kans om deel te nemen aan diverse webinars en (online) netwerkbijeenkomsten en brengen wij je in contact met diverse netwerk- en businesspartners.

Wie weet koppelen wij jou aan je toekomstige werkgever!

Ben jij de creatieve marketeer die ons kan helpen? Stuur dan  jouw videopitch van max 1,5 minuut per Whatsapp naar Fokko Mellema: 0634653334

Doe een videopitch! Whatsapp naar 0634653334