Nieuwe jassen voor mobiele team Bloemencorso Bollenstreek

By april 20, 2019 de mens centraal, nieuws

Het mobiele team van het Bloemencorso van de Bollenstreek is het afgelopen corso verrast met nieuwe jassen. Deze werden gesponsord door Security Field Lab, dé proeftuin voor innovatieve security techniek en tactiek.

Bij aanvang van het verlichte corso in Noordwijkerhout op vrijdagavond 12 april lieten de mobiele teamleden van het Bloemencorso van de Bollenstreek zich graag even gehuld in hun splinternieuwe jassen op de foto zetten met Fokko Mellema van Security Field. Teamlid Helen Kortekaas: “Veiligheid is mensenwerk en mag gezien worden. Met deze felgeel gekleurde jassen zijn de leden van het mobiele team veel beter zichtbaar. We zijn hier ontzettend blij mee.”

Fokko Mellema werkt vanuit het corso samen met het mobiele team en leek het een leuk idee hen vanuit Security Field Lab te sponsoren met mooie zichtbare jassen. “Ik heb er veel bewondering voor dat het mobiele team zich met zoveel enthousiasme al vele jaren inzet voor de veiligheid rond het Bloemencorso van de Bollenstreek. De slogan van Security Field Lab luidt niet voor niets Veiligheid maak je samen, samen zijn we sterker! Dat geldt ook voor het corso!”

Security Field Lab is gevestigd in Den Haag. Veiligheidsspecialisten Fokko Mellema en Rogier Nebbeling zijn hiermee in 2018 gestart vanuit hun doelstelling met innovatieve techniek en tactiek de leefbaarheid en veiligheid integraal te bevorderen in een gecontroleerde leer- en experimenteeromgeving. “Op het Security Field Lab werken we samen met diverse onderwijsinstellingen en met onze business partners aan een innovatief systeem voor het beheer van en toezicht op onze eigendommen, gebouwen en de omgeving waarin we samenleven. Dit doen we door slim gebruik te maken van de mogelijkheden die beveiligingstechnologie, het waarnemen en detecteren op afstand, sociale media en de inzichten in menselijk gedrag ons bieden.”

Kijk voor meer informatie op www.securityfieldlab.nl

SFL

Author SFL

More posts by SFL

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: