Naast onze bestaande projecten en de diverse (onderzoeks-) opdrachten op het gebied van Fysieke Veiligheid (Safety), Sociale Veiligheid (Security) en Digitale Veiligheid (Cyber) ben ik, Fokko Mellema, samen met Rogier Nebbeling begin 2018 gestart het Security Field Lab; dé proeftuin voor Integrale Veiligheid.

Op het Security Field Lab werken we samen met diverse onderwijsinstellingen en met onze businesspartners aan een innovatief systeem voor het beheer van en toezicht op onze eigendommen, gebouwen en de omgeving waarin we samenleven. Door slim gebruik te maken van de mogelijkheden die beveiligingstechnologie, het waarnemen en detecteren op afstand, sociale media en de inzichten in menselijk gedrag ons bieden.

Fokko Mellema

Initiatiefnemer / Founder

Security Field Lab

Onze visie

Veiligheid maak je samen, samen zijn wij sterker!

Onze missie

Veiligheid innoveren en faciliteren door tijd en geld te investeren in experimenten en in hybride onderwijsvormen voor MBO, HBO en Universitaire studenten.

Onze passie

Een bijdrage leveren aan het grotere geheel door continu te blijven zoeken naar sociale- en technologische innovaties binnen het veiligheidsdomein.