Het doel van een Security Field Lab is het ontwikkelen van informatie-gestuurd toezicht en beheer: met de nieuwste technologieën en bewezen psychologische theorieën, de leefbaarheid en veiligheid in een specifieke omgeving integraal bevorderen! Wilt u daar aan bijdragen? Heeft u ideeën? Wilt u iets testen?

Doe mee! Samen wordt het veiliger!

In ons zgn. ‘living lab’ kunnen in de daadwerkelijke praktijk nieuwe toepassingen worden ontwikkeld en getest.  Met onze partners zoeken, ontwikkelen en testen we nieuwe producten, inzichten en interventies. Soms ontstaan er zelfs nieuwe business-kansen voor bedrijven die aan een project deelnemen.
We hebben drie soorten partners variërend in de omvang en/of de duur van de samenwerking of bijdrage.

FOUNDING PARTNERS

Dit zijn onze partners vanaf het prille begin. Het zijn bedrijven en instanties die zeer worden gewaardeerd door en voor hun substantiële inzet en bijdrage aan het Security Field Lab in de vorm van funding, kennis, middelen en/of expertise.

PREMIUM PARTNERS

Dit zijn actief participerende partners van het Security Field Lab. Zij worden gewaardeerd door en voor hun inzet en bijdragen gedurende langere tijd of aan meerdere trajecten.

PROJECT PARTNERS

Deze partners worden zeer gewaardeerd door en voor hun inzet en bijdragen in de vorm van funding, kennis, middelen aan een bepaald (deel-)project.

photo's by freepik Designed by: ArthurHidden, Chevanon, Snowing and senivpetro

Ook samenwerken met ons? Stuur een bericht of plan een meeting!